ICT Diensten voor opdrachtgevers

Immenso levert diverse diensten op het gebied van ICT Werving en SelectieRecruitment IT en ICT Detachering. Wij stellen alles in het werk om een optimale match en optimale resultaten voor onze kandidaten en opdrachtgevers te realiseren. Onder andere voor onderstaande diensten kunt u bij Immenso terecht.

ICT detachering

Een detacheringsovereenkomst wordt gebruikt voor tijdelijk werk of werken op projectbasis. Bij ICT detachering is sprake van een arbeidscontract voor een vastgestelde periode, waarbij alle partijen meer zekerheid wordt geboden.

ICT Werving en selectie

Bij ICT werving en selectie komt de kandidaat direct bij de opdrachtgever in dienst. Deze vorm biedt u alle ruimte om de kandidaat een vaste aanstelling aan te bieden. Immenso neemt het traject van werving en selectie van kandidaten voor haar rekening. Hierbij kunt u ook kiezen uit exclusieve afspraken maar werving en selectie is ook mogelijk op basis van No cure no Pay.

Maatwerk

Bij maatwerk kunnen wij een gecombineerd aanbod voor u maken. Meestal gaan we hierbij uit van een projectaanpak of een jaarcontract. Deze maatwerk afspraken betreffen zowel detachering als wering en selectie. Een andere vorm van maatwerk is de totale uitbesteding van uw hele recruitment proces. Dit noemen wij Recruitment Outsourcing. Wil u meer lezen over Recruitment Outsourcing? Neem dan snel Contact met ons op.

Recente vacatures