Vacature Fysiotherapeut

Zoekt u een Vacature Fysiotherapeut? Bij Immenso bent u aan het goede adres voor de Vacature Fysiotherapeut.

Wij bemiddelen voor de Vacature Fysio bij praktijken door het hele land. Wij hebben op dit moment de Vacature Fysio in Alphen aan den Rijn, de Vacature Fysio in Zoetermeer, de Vacature Fysio in Den Haag en de Vacature Fysio in Leidschendam en Fysiotherapeut Haarlem.

Vacature Fysiotherapeut

Wie zoeken wij?

De praktijken en sportscholen waarvoor wij de recruitment/werving & selectie verzorgen voor nieuwe collega’s, zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vernieuwende fysiotherapeuten met specialisaties in de bekken, kaak, dry needling en handen. Bij de praktijken van onze opdrachtgevers staat vrijheid van handelen en eigen inzicht van de fysiotherapeut voorop.

We zijn altijd zoekende naar fysiotherapeuten met specialisaties in de bekken en/of kaak en die in het bezit is van de HBO-opleiding voor Fysiotherapie. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met minimaal 1-2 jaar werkervaring.

Overige mogelijkheden

Houd op deze pagina de Vacature Fysiotherapeut in de gaten door je in te schrijven of te abonneren  op onze RSS-feed diensten. Volg ons daarnaast op social media zoals: TwitterFacebookGoogle+ en LinkedIn, zodat je op de hoogte blijft van onze laatste Vacatures op het gebied van gezondheidszorg.

Bent je niet op zoek naar deze vacature maar op zoek naar ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar de vacature zoekpagina.

Recente vacatures