Blog

Hieronder treft u de blog aan, geschreven door de collega's van Immenso. Met een scherpe en kritische blik op ons vakgebied, de ontwikkelingen, trends en toekomstperspectieven delen zij hier hun visie en ervaring. Alle gepubliceerde blogs kunt u rustig nalezen. Voelt u zich na het lezen van een blog geprikkeld om te reageren en uw eigen mening achter te laten? Dan kan dat uiteraard gewoon. Onder elke blog krijgt u de mogelijkheid om een reactie te geven op het geen dat geschreven is door één van onze collega's. Sla deze pagina op in uw favorieten zodat u op de hoogte blijft van onze meningen en ervaringen.

Alle blogs komen worden ook verspreid via onze social media accounts. Volg, like, deel, tweet of plus ons via: TwitterFacebookGoogle+ en LinkedIn.

Niet op zoek naar een blog maar wil je gewoon solliciteren? Bekijk hier ons actuele aanbod aan ICT Vacatures en Sales vacatures. Staat jouw vacature er niet tussen? Wees niet getreurd ons vacature aanbod wordt wekelijks vernieuwd met uitdagende jobs bij de leukste (ICT) werkgevers van Nederland (en soms daar ook ver buiten!).

Immenso Nieuwe Stijl

In Januari van dit jaar hebben we de website van Immenso geheel herzien. Er is een redesign gedaan op de oude website en deze is geheel 2.0 proof gemaakt. Het effect? Door de aanpassing van de nieuwe site hebben we een verviervoudiging gehad van het aantal bezoekers. En, we stijgen nog steeds dus het einde..

R.I.P. Immenso

Dat baart zorgen, gaat u even zitten, want wij zijn serieus. Immenso bestaat over een jaar of 5 niet meer. Althans niet in deze vorm. Dus kijkt u nog maar eens goed naar het bedrijf, koester de gedachte, want straks is alles anders. De huidige vorm van onze dienstverlening houdt op te bestaan. U kunt straks..

Social Resume: de nieuwe manier van solliciteren

Het gebruik van sociale netwerksites bij het zoeken en vinden van een baan wordt steeds populairder. Op dit moment vindt ongeveer één op de zes werkzoekenden zijn of haar baan via sociale netwerksites (bron). Het opstellen en beheren van een social resume (een digitaal/sociaal CV) wordt dan ook voor de werkzoekende met de dag belangrijker…

De Crisis is over!

Na een periode van 5 jaar is het eindelijk zover, De crisis is voorbij. Wat in september 2008 begon en gedurende 5 jaar ons leven beïnvloedde is over. Omvallende banken kenden we niet, maar daar zijn we nu aan gewend, dat zal nog wel vaker gebeuren. Omvallende landen, Euro landen, we kijken er niet meer..