Vacature Accountmanager Detachering

Op zoek naar een Vacature Accountmanager Detachering? Bij Immenso bent u aan het goede adres voor de Vacature Accountmanager detachering.

Voor de Vacature Accountmanager detachering bent u binnen het sales team primair verantwoordelijk voor het onderhouden en aangaan van (nieuwe) klantrelaties. Belangrijke competenties die nodig zijn voor het goed invullen van vacature Accountmanager Detachering zijn:

  • Stressbestendig
  • Commercieel
  • Klantgericht
  • Creatief
  • Communicatief

Als Accountmanager Detachering is gevoel voor mensen en werkomstandigheden extra belangrijk. U handelt immers in mensen! Uiteraard weet jij als accountmanager nieuwe kansen te spotten, zie jij mogelijkheden voor up- en cross-sell en onderhoud jij vruchtbare klantrelaties. Daarnaast ben jij een teamspeler, ken jij je branche, de opdrachtgevers en volg jij de laatste ontwikkelingen in de markt. Je bent een gesprekspartner op verschillende niveaus. Of je nu praat op directieniveau of schakelt met MKB klanten, jij weet wat er gevraagd wordt en weet hoe jij je moet presenteren.

Overige mogelijkheden

Houd op deze pagina de Vacature Accountmanager Detachering in de gaten door je in te schrijven of te abonneren  op onze RSS-feed diensten. Volg ons daarnaast op social media zoals: TwitterFacebookGoogle+ en LinkedIn, zodat je op de hoogte blijft van onze laatste Vacatures op het gebied van accountmanagement.

Bent je niet op zoek naar de Vacature Accountmanager Detachering maar op zoek naar ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar de vacature zoekpagina.