Vacature Manueel Therapeut

Bij Immenso ben je voor de Vacature Manueel Therapeut aan het juiste adres. Wij hebben op dit moment de Vacature Manueel Therapeut in Alphen aan den Rijn, in Utrecht, in Hilversum en in Zoetermeer.

De manueel therapeut is geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapie (CKR) en in het register manuele therapie. Deze registers zijn in te zien op www.defysiotherapeut.com en www.nvmt.nl.

De praktijken waarvoor wij de werving & selectie verzorgen zijn altijd op zoek naar enthousiaste, specialistische en vernieuwende fysiotherapeuten met specialisaties in de bekken, kaak, dry needling en handen. Bij de praktijken van onze opdrachtgevers staat vrijheid van handelen en eigen inzicht van de fysiotherapeut voorop.

We zijn altijd zoekende naar manuele fysiotherapeuten met specialisaties in de bekken en/of kaak en die in het bezit is van de HBO-opleiding voor Fysiotherapie. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met minimaal 1-2 jaar werkervaring.

Overige mogelijkheden

Houd op deze pagina de Vacature Manueel Therapeut in de gaten en volg ons daarnaast op social media zoals: TwitterFacebookGoogle+ en LinkedIn, zodat je op de hoogte blijft van onze laatste Vacatures op het gebied van gezondheidszorg.

Ben je niet op zoek naar deze vacature maar op zoek naar ICT Vacatures of Sales Vacatures? Ga dan naar de vacature zoekpagina.